Over Het Stadsparadijs

Groei & verbinden

Onze missie is het stimuleren van groei en verbinding bij mensen van alle generaties.

Door het organiseren van mooie evenementen in Het Stadsparadijs en de samenwerking met bijzondere mensen en organisaties stimuleren wij inspiratievolle ontmoetingen.

Onze sfeervolle en unieke locatie gecombineerd met onze aandacht en zorg maakt dat uw gasten een verbindende en impactvolle ervaring hebben.

Uw gastvrouwen

Het Stadsparadijs wordt gerund door het bevlogen team Astrid Clemens en Helen Couwenberg.

Wij zorgen voor een gastvrije ontvangst en een soepel lopend evenement. Bij ons draait het om verbinding en het leveren van kwaliteit.

 

Wie zijn wij

Astrid Clemens,
Eigenaar en Locatiemanager

Met mijn jarenlange commerciële en organisatorische ervaring in het Vastgoed en in de Telecom vond ik de tijd rijp om mijn droom te verwezenlijken, namelijk het realiseren van een prachtige locatie waar zóveel mogelijk is! Door het ondernemerschap en onze bijzondere samenwerkingen krijgt mijn droom om mensen samen te brengen en te inspireren steeds meer vorm.  Daarnaast kan ik mijn creativiteit gebruiken voor de inrichting van Het Stadsparadijs en het aankleden van diverse evenementen, ik ben namelijk ook interieur- en verkoopstyliste. 

Helen Couwenberg,
Eigenaar en Locatiemanager

Als kind groeide ik op in een hotel, gastvrijheid stroomt daarom door mijn aderen; het de gasten naar de zin maken, goed luisteren naar alle wensen en letten op de details. Daarnaast heb ik jarenlang gewerkt als projectleider op de universiteit, ik organiseerde vooral veel evenementen op het gebied van ondernemerschap.  Ik heb ook veel affiniteit met de kunst- en cultuurwereld en als fotografe heb ik veel ervaring met het portretteren van mensen. Het Stadsparadijs is voor mij een droom die uitkomt, veel van mijn interesses komen hier samen; het verbinden en inspireren van mensen, het ondernemen en het creëren van mooie, bijzondere projecten.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten?

Laat dan hier uw e-mailadres achter:

Contact

Begijnhof 10

2011 HE Haarlem

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Helen Couwenberg: 06-27511762

Astrid Clemens: 06- 34303982

Google Maps

 

Volg ons

Kvk: 75255693

BTW: 860210595B01

Het Stadsparadijs is onderdeel van VOF Ladies Connecting